Download: Fast, Fun, Awesome

Tuesday, January 25, 2011

Ενίσχυση της δανειστικής βιβλιοθήκης του ΕΠΑ.Λ Μήλου στη μνήμη της Παρασκευής Ζούλια

[Από την ανάρτηση στο μπλογκ


Το Επαγγελματικό Λύκειο Μήλου (ΕΠΑ.Λ Μήλου) και η δανειστική του βιβλιοθήκη κοινοποίησε στα ΜΜΕ της Μήλου επιστολή που αναφέρει και στηρίζει τη προσπάθεια και το έργο για τη Βιβλιοθήκη Παρασκευή Ζούλια.
Ένα μικρό απόσπασμα ακολουθεί ενώ στο τέλος του κειμένου παρατίθενται το πλήρες κείμενο.
(Απόσπασμα) Το Επαγγελματικό Λύκειο Μήλου (ΕΠΑ.Λ Μήλου) και η δανειστική του βιβλιοθήκη, με τους καθηγητές που το επανδρώνουν, εκφράζουν τις δημόσιες ευχαριστίες τους για μια αξιέπαινη ενέργεια. Εμείς δηλώνουμε την απόλυτη υποστήριξη μας σε αυτή την πρωτοβουλία. Στους δύσκολους καιρούς της αναξιοπιστίας που ζούμε τέτοιες ενέργειες αποτελούν μια ηλιαχτίδα στην καταχνιά της απογοήτευσης και εξατομίκευσης που κυριαρχεί γύρω μας. Μας δείχνουν πως η ζωή δεν είναι μόνο επιβίωση. Η καλλιέργεια της γνώσης και ευαισθησίας που φέρνει το ‘ταξίδι’ του βιβλίου είναι απαραίτητος όρος για την υπέρβαση της οποιασδήποτε κρίσης. Ας βοηθήσουμε λοιπόν όλοι μας για τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία αυτής της αξιέπαινης πρωτοβουλίας. Το οφείλουμε στη μνήμη της Παρασκευής…
Την επιστολή υπογράφουν ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ Μήλου κ. Καραμήτσος Θεόδωρος και ο κ. Μάλλης Γιώργος Υπεύθυνος της Βιβλιοθήκης του ΕΠΑΛ. Μπορείτε να την διαβάσετε εδώ:
ΕΠΑΛ Μήλου

No comments: