Download: Fast, Fun, Awesome

Friday, September 21, 2012

Δωρεάν διάθεση του ΑΒΕΚΤ 5.6 στις σχολικές βιβλιοθήκες και για την περίοδο 2012-2013

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) συνεχίζει το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, να διαθέτει δωρεάν την τρέχουσα έκδοση του συστήματος αυτοματισμού βιβλιοθηκών ΑΒΕΚΤ 5.6 σε όλες τις σχολικές βιβλιοθήκες που εποπτεύονται από το Υπουργείο Παιδείας. Η δράση "Δωρεάν Διάθεση του ΑΒΕΚΤ 5.6 στις σχολικές Βιβλιοθήκες" που ξεκίνησε στις 14/3/2011, συνοδεύεται από την εγκατάσταση, την εξ αποστάσεως επιμόρφωση των υπευθύνων των σχολικών βιβλιοθηκών, καθώς και από τη διαδικτυακή υποστήριξη στη χρήση του συστήματος. Όλα τα στάδια της διαδικασίας πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου, άμεσα και σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς να απαιτούνται σύνθετες γραφειοκρατικές διαδικασίες ή μετακινήσεις ανθρώπινου δυναμικού. Παράλληλα, καλύπτονται όλες οι απαιτήσεις της εγκατάστασης ή της αναβάθμισης του ΑΒΕΚΤ στη σχολική βιβλιοθήκη. Η δράση "Δωρεάν Διάθεση του ΑΒΕΚΤ 5.6 στις σχολικές Βιβλιοθήκες" απευθύνεται τόσο σε δημόσιες όσο και σε ιδιωτικές σχολικές βιβλιοθήκες.
Οι σχολικές βιβλιοθήκες, που επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικασία, καλούνται να ακολουθήσουν δύο βασικά βήματα:
1. Να συμπληρώσουν τη φόρμα στην ιστοσελίδα http://www.abekt.gr/provision/schlib, όπου θα βεβαιώσουν ότι πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις διάθεσης.
2. Να κατεβάσουν στον υπολογιστή τους την απαιτούμενη σύμβαση, από την ιστοσελίδα http://abekt.ekt.gr/provision/schlib/procedure, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν μέσω e-mail στο ΕΚΤ. Στην ίδια ιστοσελίδα, οι βιβλιοθήκες μπορούν να ενημερωθούν για τη συνολική διαδικασία που θα ακολουθηθεί στη συνέχεια.
Τυχόν απορίες στη συνολική διαδικασία διάθεσης του ΑΒΕΚΤ 5.6 στις σχολικές βιβλιοθήκες, υποβάλλονται στο ΕΚΤ μέσω e-mail στη διεύθυνση abekt@ekt.gr.
Αναλυτικά στοιχεία για τη διάθεση του ΑΒΕΚΤ στις σχολικές βιβλιοθήκες θα βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.abekt.gr/provision/schlib/data.
Δείτε επίσης:

Yποβάλλετε ελεύθερα τα σχόλια σας στη διεύθυνση

Μονάδα Προώθησης Προϊόντων

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΕΚΤ/ΕΙΕ
Διεύθυνση: Βασ. Κωνσταντίνου 48, 11635 ΑθήναΤηλ.: 210 727 3970-1, Fax: 210 725 2223Ε-mail: abekt@ekt.gr

No comments: